Industriarbejdere har i snit 300.000 kr. på pensionskontoen

Industriens Pension har lavet en opgørelse af, hvor mange penge medlemmerne i gennemsnit har sparet op.

Det er efterhånden blevet til mange penge, som medlemmerne i Industriens Pension har sparet op. En ny opgørelse viser, at medlemmerne i gennemsnit har sparet mere end 300.000 kr. op.

”Vores medlemmer begynder for alvor at have mange penge stående på deres pensionskonti – og medlemmer, der sparer op, fra de er 25 år til 67 år, kan se frem til at have sparet 3,8 mio. kr. op, når de en dag skal på pension,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør, Industriens Pension.  

Tjek din pension

Søndag d. 25. oktober skifter vi fra sommertid til vintertid. Det forlænger søndagen med en time og giver mulighed for at gøre noget af det, vi ellers aldrig synes, vi har tid til – fx at tjekke pensionen.

Det er tanken bag den landsdækkende Pensionsdag, som 25 pensionsselskaber er gået sammen om. Alle selskaber holder ekstraordinært åbent søndag d. 25. oktober.

”Pensionsdagen er en rigtig god anledning til at sætte fokus på sin pension. Tit skal der ikke mere til end et opkald til os, så har du fået tjek på, hvor meget du har sparet op, hvem der får din pension, når du dør, og om du har de rigtige forsikringsdækninger,” siger Joan Alsing.

Det tager højst 10 minutter, så du kan sagtens nå at sætte havemøblerne væk, rydde op i kælderen eller bage en kage - bagefter. 

Kontakt

Ring til Industriens Pension søndag d. 25. oktober fra 10-15, eller kontakt os ved login på Min side.