Senioranalyse er en succes

Ønsket om at få et bedre overblik over pensionsøkonomien har fået mange medlemmer til at tage imod tilbuddet om en gratis samtale med en rådgiver fra Industriens Pension. Indtil videre er tilbagemeldingerne udelukkende positive.

”En Senioranalyse giver et kanonoverblik, og det hele giver bedre mening nu.” 
Ordene kommer fra et medlem, der tog imod tilbuddet om at få pensionsøkonomien gået efter i sømmene af en rådgiver fra Industriens Pension. 

Den positive kommentar er én blandt mange, der viser, at medlemmerne generelt er glade for at få et samlet overblik over husstandens pensionsøkonomi og samtidig få nogle gode råd om, hvordan de får mest muligt ud af deres opsparing i den tredje alder.

Tilbuddet om en Senioranalyse har eksisteret siden januar 2014 og retter sig mod alle medlemmer, der er fyldt 60 år. Indtil nu har ca. 180 medlemmer taget imod tilbuddet, og efterspørgslen stiger. Kalenderen er allerede fuldt booket helt frem til februar.

”Vi glæder os over, at vi med det her tilbud åbenbart opfylder et behov hos mange medlemmer. Noget af det, vi hører, er, at det er rart, at rådgiveren er neutral og ikke skal ’sælge’ noget,” siger Ulrikka Westphal, underdirektør i Industriens Pension.

Mange penge at hente

Udover at skabe et bedre overblik over, hvor mange penge man har at gøre godt med, når man går på pension, munder rådgivningen ofte også ud i helt konkrete forslag til, hvordan man får flere tusinde kroner mere ud af sin pension, uden at tage penge op af lommen. 

”De færreste er klar over, at det for eksempel har en betydning, hvornår man begynder at hæve sine pensioner og i hvilken rækkefølge, men det kan det sagtens have. Vi har rådgivet medlemmer, som kan se frem til at få flere hundrede tusinde kroner mere udbetalt, end de oprindeligt havde regnet med. Det har selvfølgelig overrasket mange,” siger Ulrikka Westphal.

En af dem er Michael Mindrup, der ved at hæve pensionerne, som Industriens Pension har rådet til, kan få omkring 50.000 kroner mere ud af sin og ægtefællens opsparing. 

”Jeg har allerede anbefalet en senioranalyse til flere af mine arbejdskollegaer og vil fortsat gøre det,” siger Michael Mindrup.

Hvad er en senioranalyse?

En senioranalyse er en gennemgang af din husstands samlede pensionsøkonomi forestået af en rådgiver fra Industriens Pension. Analysen er baseret på fakta om dine og din evt. ægtefælles pensioner og en telefonsamtale med jer på ca. 1 times varighed. Til senioranalysen anvendes et elektronisk værktøj, der blandt andet udregner forskellige muligheder for at få mest ud af pengene. Efter senioranalysen modtager I en rapport med budget, fakta og gode råd. 

For at få en senioranalyse, skal du: 
  • være kunde i Industriens Pension
  • være fyldt 60 år
  • have adgang til en pc og telefon
  • kunne komme på internettet
Se mere om senioranalyse her eller ring til os på tlf.: 70 33 70 70