Få en sms, når pensionen går ind

Vidste du, at du som kunde i Industriens Pension kan få besked direkte på mobilen, når du har fået post på ’Min Side’, der er en udbetaling på vej, eller hvis der skulle være problemer med udbetalingen?

”Vi vil gerne gøre det så enkelt som muligt for vores kunder at følge deres pension. Med sms-løsningen får man hurtigt besked, uden man behøver ringe til os eller tænde for computeren og finde NemID frem,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension, der samtidig understreger, at man altid er velkommen til at kontakte kundeservice, hvis man har spørgsmål til sin pensionsordning.

Penge at spare

Godt 37.000 af vores ca. 400.000 har oplyst deres mobilnummer til os, men vi vil gerne have, at endnu flere gør brug af løsningen.  Jo flere services, der flytter over på elektroniske platforme som mobiltelefon og internet, jo bedre service kan vi levere og samtidig holde udgifter til administration nede.

Det eneste, du skal gøre for at blive tilmeldt sms-løsningen, er at tilføje dit mobilnummer under dine kontaktoplysninger på Min side.