Vi sænker priserne – igen

I 2015 betaler medlemmerne endnu mindre for administration af pensionsordningen.

Vi har længe haft nogle af branchens laveste administrationsomkostninger. Alligevel sænker vi priserne igen, så du i 2015 kun skal af med 26 kroner om måneden for at lade os holde styr på din pensionsordning. Det er 24 kroner mindre om året end i 2014, og hele 120 kroner mindre end i 2010.

Ændringen betyder, at Industriens Pension i 2015 opkræver næsten 10 mio. kroner mindre til administration af medlemmernes pensionsordning. Siden 2010 er de årlige omkostninger til administration reduceret med ca. 25 mio. kr.

Hvor kommer pengene fra?

Der er flere grunde til, at administrationsomkostningerne kan blive ved med at falde, men den væsentligste er, at vi hele tiden udbygger vores it-platform:

”Gennem de senere år er brugen af vores selvbetjeningsløsninger på nettet vokset stærkt. Næsten 80 procent af de medlemmer, der ændrer størrelsen på deres forsikringer, gør det via ’min side’ på nettet. Sidste år var det 60 procent, så tallet stiger, og det giver færre telefonopkald”, siger adm. direktør Laila Mortensen.

Selvbetjeningsløsningerne betyder, at medlemmerne kan klare stort set alt online.

”Det er nemmere for medlemmerne, og vi kan bruge ressourcerne på at tilbyde mere individuel rådgivning og på at sikre, at forsikringssager bliver behandlet hurtigere. Så på den måde tilbyder vi en bedre service til medlemmerne samtidig med, at vi sparer en masse penge. I sidste ende betyder det, at medlemmerne kan få en højere pension”, tilføjer Laila Mortensen.