Over 100.000 kr. mere til pensionistlivet

Egon Møller Pedersen og hans kone Berit sagde ja til et tilbud om en senioranalyse, hvor deres økonomi blev gennemgået af en ekspert fra Industriens Pension.

Egon Møller Pedersen og hans kone Berit fik en senioranalyse, og det viste sig at være en rigtig god idé. Ved at følge ekspertens råd kan Egon Møller Pedersen se frem til at få over 100.000 mere ud af sin opsparing.

”Vi sagde egentlig bare ja tak til tilbuddet om en senioranalyse for at få et overblik over, hvor meget vi havde. Jeg havde slet ikke spekuleret over, at det kunne have en betydning, hvornår man tager pengene ud, men det blev beskrevet for os, hvornår vi skal hæve hvad for at få mest ud af det. Alene på min pension blev det til over 120.000 kr. mere, så det var jo ret godt,” siger Egon Møller Pedersen, der arbejder for Siemens.

Både han og hans kone deltog i samtalen med Industriens Pension, da tilbuddet om senioranalyse omfatter hele husstandens pensionsforhold.

”Jeg synes, det er en fin service, at man kan få sådan en senioranalyse, og det var nemt at følge med. Rådgiveren ’overtog’ vores computer, og så kunne vi sidde og følge med i de forskellige regnestykker på skærmen. Det fungerede helt fint, og det tog ca. tre kvarter,” fortæller Egon, der udover at kunne glæde sig over at se frem til flere pensionspenge har fået overblik sin pensionsøkonomi.

”Vi fik regnet ud, at vi kommer til at have ca. 75 procent af, hvad vi har nu, til at leve for, når vi går på pension, men det er sådan set fint nok. Og det var skønt at få tal på. Så ved vi, hvad vi har. Jeg vil bestemt anbefale senioranalysen til andre. Der er flere, jeg har snakket med, som nu vil undersøge, om deres pensionsselskab tilbyder noget tilsvarende.”