Over 1.000 kunder fik et plaster på såret i 2013

1.113 kunder fik udbetalt et stort engangsbeløb fra Industriens Pension sidste år, fordi de blev ramt af en alvorlig, livstruende sygdom.

For nogle var udbetalingen en særlig stor overraskelse. De var nemlig slet ikke klar over, at de havde en forsikring, der dækker ved visse former for kritisk sygdom, som en del af deres pensionsordning.

Sådan var det for blandt andre Gunnar Peedu Pedesk, der lider af prostatakræft. Han blev først opmærksom på forsikringen, da han fik et brev fra Serum Instituttet.

”De opfordrede mig til at søge Industriens Pension om at få udbetalt forsikring. Jeg sagde til min hustru, at jeg da godt kunne prøve at søge, men jeg var sikker på, at jeg ikke ville få noget,” siger Gunnar Peedu Pedesk, der derfor næsten ikke troede sine egne øjne, da der nogle uger senere kom et brev fra Industriens Pension, hvor der stod, at han havde fået 100.000 skattefrie kroner:

”Vi stod og omfavnede hinanden og tudbrølede simpelthen, da brevet kom,” fortæller han. Pengene har han blandt andet brugt til en båd, som han havde ønsket sig i 20 år.

Du kan læse mere om forsikring ved visse kritiske sygdomme og se en komplet liste over de sygdomme, der er omfattet af forsikringen.