Ny topplacering til Industriens Pension

Medlemmerne giver igen i år Industriens Pension en flot placering i ny stor undersøgelse af landets pensionsselskaber.

Trods øget tilfredshed med pensionsordningen er sidste års førsteplads blevet vekslet til en andenplads i Loyalty Groups årlige undersøgelse af danskernes forhold til deres pensionsselskab. 

4.600 danske pensionskunder er med i undersøgelsen og er blandt andet blevet spurgt om, hvor tilfredse de er med deres selskab, hvor attraktivt selskabet er i forhold til andre, og hvordan de oplever selskabets rådgivning. Undersøgelsen viser igen i år, at medlemmerne i Industriens Pension er blandt dem, der er mest glade for deres pensionsselskab. 

”Vi er meget glade og stolte over at vi igen i år ligger så flot i undersøgelsen. Det betyder meget for os, at medlemmerne er tilfredse med pensionsordningen, som overenskomstparterne har sikret dem”, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension. 

”Tilfredsheden med pensionsordningen skyldes givetvis, at vi gennem mange år har opnået høje afkast af investeringerne og dermed har sikret medlemmerne en rigtig god forrentning af deres opsparing, men jeg ser det også som en anerkendelse af vores gode service. Desuden tror jeg det har betydning, at pensionsordningen hos os er mere overskuelig. Hos os skal medlemmerne ikke tage stilling til en masse spørgsmål. Vi har indrettet pensionsordningen, så den stort set passer sig selv”, pointerer Laila Mortensen.