Industriens Pension sænker priserne - igen

Industriens Pension har længe haft branchens laveste omkostninger til administration, men det afholder os ikke fra at sænke prisen endnu engang.

Fra at betale 30 kroner om måneden for administration i 2013, skal du fremover kun betale 28 kroner om måneden. Ændringen betyder, at Industriens Pension i år opkræver 10 mio. kroner mindre til administration af kundernes pensionsordninger.

Samtidig har vi afskaffet opkrævningen af administrationsbidrag for indbetalinger til ekstrapension. Det betyder, at du kan indbetale ekstra til din pensionsordning, uden at betale ekstra for administration.

 

Kunderne betjener sig selv på nettet

”Reduktionen af omkostningerne er først og fremmest et resultat af vores velfungerende it-platform. Gennem de senere år er brugen af vores digitale services vokset stærkt. 60 procent af de kunder, der ændrer størrelsen på deres forsikringer, gør det over nettet”, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

Selvbetjeningsløsningerne i Industriens Pension betyder, at kunderne kan klare stort set alt via nettet.

”På den måde tilbyder vi en bedre service, og vi sparer en masse penge. Det betyder i sidste ende, at kunderne kan få en højere pension”, tilføjer Laila Mortensen.

Med nedsættelsen af omkostningerne til administration fortsætter pensionsselskabet de foregående års effektivisering. På fem år er omkostningerne reduceret med ca. 34 mio. kr.