Industriens Pension gør det billigere at være pensionskunde

Det er blevet billigere for de 400.000 ansatte i industrien og fødevarebranchen at være kunde i Industriens Pension.

Industriens Pension sænker omkostningerne med syv procent og opkræver i år 10 mio. kr. mindre til administration.

Landets billigste

Nedsættelsen betyder, at kunderne nu kun skal betale 28 kr. om måneden for administration af deres pensionsordning. Det gør Industriens Pension til landets billigste pensionsselskab, viser pensionsbranchens sammenligningsværktøj Fakta om Pension.

Samtidig har Industriens Pension afskaffet opkrævningen af administrationsbidrag for indbetalinger til ekstrapension, som er et supplement til den overenskomstaftalte pensionsordning. Kunderne kan dermed indbetale ekstra til pensionsordningen, uden at betale ekstra for administration.

Med nedsættelsen af omkostningerne til administration fortsætter pensionsselskabet de foregående års effektivisering. På fem år er omkostningerne reduceret med ca. 34 mio. kr.

Kunderne betjener sig selv på nettet

”Reduktionen af omkostningerne er først og fremmest et resultat af vores velfungerende IT-platform. Gennem de senere år er brugen af vores digitale services vokset stærkt. Over 60 % af kunderne, der vælger at ændre deres forsikringsdækninger eller indsætte en begunstiget, gør det over nettet”, siger Laila Mortensen, adm. direktør i Industriens Pension.

”Vores selvbetjeningsløsninger betyder, at pensionskunderne og deres arbejdsgivere kan klare stort set alt via nettet. På den måde tilbyder vi en bedre service, og vi sparer en masse penge. Det betyder i sidste ende, at kunderne kan få en højere pension”, tilføjer Laila Mortensen.

Læs mere:

Fakta om pension