STAR: Ny registersamkøring med det offentlige er en succes

De første STAR-breve blev sendt afsted i begyndelsen af februar, og der er nu sendt mere end 2.000 breve til langtidssyge medlemmer.

Der har været ekstra travlt i Medlemsservice i Industriens Pension, siden brevene fra STAR blev sendt i begyndelsen af februar. Over 25 procent af medlemmerne, der har modtaget brevet, har taget opfordringen til sig om at kontakte Industriens Pension, fordi de kan have ret til en udbetaling, og de første 25 udbetalinger er nu gennemført.

”Det vil vi betegne som en succes, og det overgår vores forventninger. For hvert medlem, der får taget kontakt til os, er vi glade, for så har vi en mulighed for at hjælpe og rådgive,” siger Joan Alsing, forsikringsdirektør i Industriens Pension.

I Industriens Pension kan man godt få invalidepension, selv om man ikke har fået tilkendt førtidspension fra det offentlige. Sådan er det ikke i alle pensionsselskaber. Netop derfor er det så vigtigt, at alle medlemmer tager kontakt.

Lanceringen af den nye registersamkøring blev massivt omtalt i radioavisen, P1 Morgen, på tv i DR2 Morgen og i TV-Avisen den 1. april.