Sommerhilsen til tillidsrepræsentanter

Tak for samarbejdet i første halvår af 2015.

Kære tillidsrepræsentanter og lokalafdelinger

Inden der bliver fløjtet af efter årets første halvleg, vil jeg gerne takke jer for samarbejdet i årets første måneder. Det har været en periode præget af fremgang og masser af aktivitet i Industriens Pension.

Medlemmer under 45 år har i årets fem første måneder fået forrentet deres opsparing med 9,3 %. Ældre medlemmer har fået lidt mindre, fordi de har færre aktier. Det er ikke mindst vores store beholdning af danske aktier, der har bidraget til dette usædvanligt høje afkast. Danske aktier har givet et afkast på hele 26,1%!

Vi har i år talt pension med tusindvis af medlemmer, som har ringet til os, besøgt os på hjemmesiden, på Facebook og på mere end 500 møder på arbejdspladser og i samarbejde med lokalafdelinger. Møderne har været med til at øge kendskabet til pensionsordningen og givet os masser af godt input til, hvordan vi kan gøre ordningen endnu bedre. Hvis du kan samle mindst 20 kolleger, kommer vi også gerne ud på din arbejdsplads.

De fleste medlemmer er rigtig godt tilfredse med pensionsordningen, og en ny undersøgelse viser, at tilfredsheden er steget yderligere. Medlemmerne i Industriens Pension er faktisk dem, der er mest tilfredse med deres arbejdsmarkedspension, viser undersøgelsen, og tre ud af fire medlemmer vil anbefale Industriens Pension til andre.

Vi ved fra vores dialog med jer og medlemmerne, at tillidsrepræsentanter og lokalafdelinger spiller en meget vigtig rolle for udbredelsen af kendskabet til pensionsordningen. Det fortjener I en stor tak for.

Rigtig god sommerferie!

Laila Mortensen

Adm. direktør

Få besøg af en pensionsekspert

Vi kommer gerne forbi til et medarbejdermøde, så I kan høre mere om ordningen og få svar på jeres spørgsmål.

Ring på 33 66 80 80 og spørg efter Kommunikation, eller find din lokale pensionsekspert her.