Min pension skal ikke ædes af "administration"

Marianne Haagen på 40 år fra Jerslev på Vestsjælland har netop samlet sin pension. Hun fik nyt job og ville derfor gerne have sin pension i ét selskab.

- Jeg har ikke sat mig så meget ind i min pension, men jeg ved, at jeg gerne vil undgå, at min opsparing bliver ædt op af omkostninger til administration,
siger Marianne Vandur Haagen.

Det var Mariannes bankrådgiver, som anbefalede hende, at hun flyttede sin gamle pensionsordning til Industriens Pension, som er det selskab, som hun i dag indbetaler til gennem sit arbejde. 

- Min bankrådgiver fremhævede også, at jeg gennem Industriens Pension ville få nogle gode forsikringer, hvis der skulle ske mig noget. Når jeg har en pensionsordning, som jeg ikke har så meget indflydelse på, fordi det er bestemt af min arbejdsgiver og overenskomsten, er det særligt vigtigt for mig, at jeg får mest muligt ud af de penge, som bliver indbetalt, siger Marianne.

Marianne skiftede i efteråret 2008 fra et job hos Novo til Pronova, som blandt andet fremstiller fiskeolie. Marianne er operatør, og hun arbejder med at fremstille olien.