Webinar

Hvad betyder Coronavirussen for din pension? Investeringsdirektør, Peter Lindegaard, uddyber den situtation, vi står i lige nu. 

Webinar om Coronavirus og den finansielle situation

Spredningen af Covid-19, også kendt som coronavirus, har sendt aktiemarkederne verden over på rutsjetur i marts og ramt værdier over hele verden. 

Udviklingen kan aflæses hos alle investorer og pensionsselskaber, der efter høje afkast i 2019 nu har mærket de store fald på aktiemarkedet. I Industriens Pension blev vi også ramt af de markante kursfald, selv om vi har gjort rigtig meget for at beskytte vores medlemmers opsparing – bl.a. via meget spredte investeringer på andre aktiver end aktier.

Vi inviterer derfor til et webinar (onlineforedrag med mulighed for at stille spørgsmål) med vores investeringsdirektør, Peter Lindegaard, der fortæller, hvordan vi navigerer gennem stormvejret på de finansielle markeder bedst mulig. Og hvordan vi sikrer, at afkastet på lidt længere sigt bliver ved med at være godt.

Webinaret finder sted onsdag d. 8. april kl. 14.00. Har du tilmeldt dig, sender vi et link til dig onsdag formiddag. Det skal du bruge for at være med.

Vi optager webinaret, så du kan se det senere, hvis du ikke har mulighed for at være med live.